sunnuntai 7. syyskuuta 2014

What´s new Pussycat? Kill Kill Kill

Uusi feminismi, bursleski, glamorama sleaze sirkus! Me hallitsemme itse omaa kehoamme ja älyämme, ja nautimme kummastakin! Tämä on manifesti! Hi hi! Mutta haukotus sentään. vanhan ajan seksistiset Eksploitaatio-filmit kävelivät ajan sensuurin ja valtavirtaelokuvan edellä ristiriitaisesti, mutta jos siellä elokuvasta Supervixen elokuvaan Faster Pussycat Kill Kill Kill joku tyrmäävä [ sanan kummassakin merkityksessä ] nainen kuten Tura Satana toimi, niin hän oli kuitenkin seksi-objekti, vanhojen äijien kuolausta varten. Mutta onhan häntä nuoretkin pojat kuolanneet; eksploitaatio-filmit antoivat nimensä myös rockbändeille kuten edellä mainittu Faster Pussycat sekä Skid Row. Nuoriso on mennyt vallan villiksi.
haastattelijana Sandra Bernhard!


Linkkejä: 

Tura Satana fb


Mutta aiheen viereen palatakseni tämä super-nainen oli vain miehen oikkuja varten -russmeijerittäin. Silti goottipiireissä sekä Tura Satana että Betty Page ovat selkeät mallit mustan otsatukan tasaisuudelle ja pituudelle - meikistä nyt puhumattakaan. Mutta miten erottaa ikonisoidut, myytilliset Betty Page , Betty Boop ja Betty Blue toisistaan - kas siinäpä pulma.
Itse asiassa Hitchcockin viileät vaaleat naiset ovat kaikki toimijoita, mm Takaikkunassa.


                 "Tämä kissa on syksyn kuumin saalistaja"
Näin mainostaa Kissanainen uutta elokuvaansa. Ajat ovat kovat, eikä Catwoman pololla ole päällään paljoa lateksia mitä ommella, vain pikkiriikiset, mustaa naamiota pienemmät bikinit. Mihin kategoriaan hänet on laitettava? Halle Berry sai oscarin muistaakseniMonsters´s Ball elokuvasta.
Myöhemmin Kissanaista näytellyt Halle Berry saa palkinnon* vuoden huonoimmasta näyttelijäsuorituksesta. Siinä ei paljoa kurnaut auta.
Voihan vattu.
- Vuoden huonoimman rainan palkinnon nimi on siis Raspberry, Razzie suomeksi vattu. [ ed huom. ]

                   Batmanin tytär nimisessä sarjassa goottilainen nuori vihainen nainen on Selena Kylen eli Kissanaisen ja Bruce Waynen eli Lepakkomiehen lapsi, paitsi ettei isä tiennyt tästä lainkaan.
      Seksikkäästi mustaan nahka-asuun ja mustaan läpinäkyvään sifonkiseen viittaan pukeutunut tytär Helena on supersankari vastoin tahtoaan, ja hänellä on geeneissään kummankin naamioon pakenevan vanhempansa voimat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti