perjantai 12. syyskuuta 2014

Christopher Walken: Balls of Fury. Jason Scott Lee. Maggie Q

Rakastan Christopher Walkenia myös tollokomedioissa. Eka ns vakava tai tyly filmi tais olla Kauriinmetsästäjät, sitten Dead Zone, hyvin kalpea Walken ja voodoo-jumalatar Grace Jones oli makea kombinaatio - minulla on tuosta Bond filmistä myös sarjakuvaversio :).
Päätön ratsumies oli myös mainio, Pulp Fiction - lista on lähes loputon.. Max Screck Batman tarinassa..
     Christopher Walken tekee upean kreisin roolin mittavissa puvuissaan, kynsilakassaan ja mahtipontisine peruukkeineen...  Maggie Q taistelee tässä pingpong-filmissä enemmän kuin MI III rymistyksessä, Jason Scott Lee on hyvin hot hot, James Hong on huippuvedossa, ja Aisha Tylerin odotan tekevän vampyyrin roolin.. DVD maksoi 1€, sisältää paljon ekstroja, joissa on niin ikään hilitön meno. Ja paljon Def Leppardia :) Hurjaa pöytätennistä!
      Tietenkään sinun ei tarvitse pukeutua violettiin ollaksesi hullu ;)
Sarjassamme Joker, Queen Mab, Pingviini, Big Lebowskin Jesus, Mustanaamio, Andy Warholilla oli Ultraviolet, Rhys Ifansin  viileä dandyn asu Merirosvoradiossa, Screaming Jay Hawkins,   - vain keisarit ja psykopaatit pukeutuvat violettiin, Gogol Bordello teki hauskan veisun Start wearing purple - jossa muistaakseni riidelleessään ex tyttöystävän kanssa herra Hutz sanoo, että voisit saman tien pukuetua violettiin - kun huudin kreisein nainen pukeutuu vain violettiin..
Christopher Walken: Balls of Fury

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti