tiistai 9. syyskuuta 2014

Johnathon Schaech - hot hot hot: The Doom Generation - Tuomion sukupolvi

Gregg Araki: The Doom Generation - Tuomion sukupolvi, 1995 on eräs lempparifilmeistä, olemme hyvin hyvin vieraantuneita, ja vähät siitä välitämme... Tätä tai tätäkään Gregg Arakin filmiä en pidä tirkistelynä kuten joitain aikalaisiaan ja jälkeisiään, kun Arakin hommissa on itse vahvasti lihallisesti mukana, osana matkaa, osana movementtiä liikettä, eikä pelkästään seksuaalista vallankumousta ja vapautta, osana kertojaa, kohti tuntematonta synkkyyttä... Ja paljon mustaa huumoria!
          Kyllä, olemme kaikki matkalla, illuusioita ei ole, nuorten näyttelijöiden esittelyä, musiikki täydellistä nihilismiä kuten  Nine Inch Nails, varmasti ahdasmielinen amerikka oli kauhuissaan, upeat kaulapannat ja varsinaista hedonismia, ysäri dandyjä, ihanata - kohta nostagiaa! ;)


millainen sandwich ;) !
        Johnathon Schaech - hot hot hot: The Doom Generation - Tuomion sukupolvi IMDb, Viiden päivän sota , Houdini , Veijari nimeltä Brisco . Johnathon Schaech IMDb. Tämän Prom Night Blurayn ostin noin 1€ uutena, perus amerikkalaista hättöähän tämä, mukava stalkkeri-filmi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti