perjantai 15. elokuuta 2014

Scumacherin Batmanit: Forever ja Batman & Robin. Poison Ivy. Harvey Dent

Itse asiass Joel Schumacher on eräs lempparinohjaajiani ;) Scumacherin Batman & Robin.Varsin viehkeä Poison Ivy ( Uma Thurman ) on alkuperältään tohtori Pamela Isley, sittemmin väkivallan tai onnettomuuden kautta hullu tiedenainen, guerrilla ekoterroristi, ja puhuu kuin vamppi Mae West, tekee Marlene Dietrichin gorilla-tanssin ja taistelee kilttiä Lepakkotyttöä vastaan, kaikissa kunnon aineksia burleskiesityksiin. George Clooneyn esittämä Lepakkomies ihmettelee, miksi kaikki hänen naisensa ovat murhanhimoisia hulluja. Mutta Burton halusi ekan Batmanin Vicki Valen olevan tervejärkinen ja tasapainoinen. Vaikka kuvaa Corto Maltesen verisiä tapahtumia. Tässä Forever Chase Meridian () tohtori tahtoo tiirata rikkikäisen siippaveikon kellotapuliin. Ja muuallekin viitan alle. Orpo Batman ottaa mustien siipensä suojaan orvon Robinin ja niin ikkään orvon Lepakkotytön.


Esittelyssä Turmio, Bane, joka myöhemmin on itsenäisempi 2000-luvulla ;)  Neonvärit ja ikuinen yö suurkaupungissa joka ei nuku, vaan syövereissään viemäreissään elää neonvärisiä alakulttuurin edustajia, lakia rikkovia ja primitiivisiäkin piirteitä kuten lävistyksiä omistavia, mm kellopeliappelsiinin jengin tyyliin pukeutuvia pikku pahiksia. Kuvakulmat ovat välillä vinturallaan kuin vanhan ajan camp Batman tv-sarjassa. Autostradat futuristisia ja rakennukset korkeampia kuin Burtonilla, ja ollaan lähellä Blade Runneria.
           Batman Forever filmissä hienoa: John Cooper Clarkelta näyttävä musta takkutukkainen hahmo tohtori Burton ;) Tommy Lee Jones on mainio... Kaksinaamana hänelle on tehty upea kattaus: oikealla puolella on Kaunis koti konservatiivinen kattaus ja bimbo, kun taas vasemmalla on infernaalimpi ja goottilaisempi kattaus, ja ystävättärellä on upeat hiuslisäkkeet ja komea kokoelma lateksi-, nahka- ja kumipukuja. Pikku-siggekin sytytetän liekinheittimelä

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti