sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sadistiset sisar hento valkoiset: Nurse 3D ja Yksi lensi yli käenpesän

Douglas Aarniokoski: Nurse 3D (2013) - IMDb. Vähintäänkin fetisistinen stalker/tirkistely/sarjamurhaajakuvaus, jotta soi ihana lateksi perusväreissä valkoinen/musta/punainen... Päähenkilöllä on upea kampaus ja pitkä nahkatakki, osa kengistä on ihan jees, ja meikki erikoista. 
      Paz de la Huerta  IMDb    wiki
näyttelee pääroolin joko täyysin surkeasti, kokonaan aineissa tai vähintäänkin täysin omalla tavallaan - kallistunkohan tähän? Myös Boardwalk Empiressä hänen näyttelemisensä oli omaa luokkaa - kuten itsekkäällä kakaralla jossain -- tai kuten Menneen maailman dandy -- hieno tunnelma. Paz on taiteilija-kirjailija-suunnittelija - uuden ajan renesanssi-ihminen ja paljaasta pinnastaan sanoo näin IMDb: "That's good advice, but I'm telling you, typecasting is typecasting. And I mean, look at Charlotte Rampling. She's a brilliant actress, and she's still getting naked for films. If I look like that at her age, I'll flaunt it."                          
        Minulla on myös Huertan Enter the Void, jonka ostin uutena eurolla, kävin tuota elokuvaa katsomassa ihan elokuvateatterissa - eikä koskaan aiemmin puolet yleisöstä ole poistunut elokuvasta kesken kaiken. Kaikkien vatsa ei kestä, eikä neon valo ole pelkkää silmäkarkkia.
          Oikeassa elämässä neiti pukeutuu maihinnousukenkiin ja leopardipuseroon - hienoa! Näytellyt nelivuotiaasta asti, puhuu kielillä, eikä tunne mitään rajoja (hyvä maku) taitteensa tekmisessä. 
        Katsoin taas kerran Yksi lensi yli käenpesän... Nurse Ratched, valkoinen pakkopaita, sadistiset sisar hento valkoiset... 
          Ja tietysti katsoin myös American Horror Story Asylum, kauden kaks, uudelleen... Ja Dark Shadows, tuon Tim Burtonin päivittämän, ja sitä kautta, taas, Alice Cooperin.. Ja taas tuli niitä hetkiä, että haluaa tatuoida Samuel Fullerin nimen käsivarteen. Ellei se menisi Cecil B Demented -parodiaksi.. ;) Samuel Fuller; Shock corridor. Ja tietty myös Dream team - kahjoa porukkaa? Ja minne sitä nuorta veljeä rattorilla viedään muuale kuin hullujenhuoneelle Rummukaisten veljeksillä :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti