sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Poultrygeist - Night of the Chicken Dead. Lloyd Kaufmanin elokuvien elokuva!

Lloyd Kaufman on amerikan suurimpia yhteiskunnallisen elokuvan tekijöitä ;) Ja mikä merkittävintä: independent, indie, riippumaton! 
         Kun Toxic Avengerissa kävimme amerikkalaisn yhteiskunnan mädänneisyyteen, ja lain ja esivallan ynnä muuta virkavallan, valtakoneiston korruptioon ja vain ulkonäköön ja pintaliitoon  ja koulukiusaamiseen keskittyneeseen high schooliin nimen omaan myrkyllisen jätteen muodossa 80-luvulla jatko-osineen, niin nyt herra on amerikkalaisen pikaruuan kimpussa: amerikka vain lihoo ja lihoo ja kohta pamahtaa, järkyttävät määrät tapetaan kanoja turhaksi pikaruuaksi, joita nysäävät laittomat siirtolaiset ja muut alistetut alle minimipalkan. Kaikkihan tämä tietävät.
        Hauskaa: Tromavillessä Tromahawkin intiaanien hautausmaa, Tromeo & Julia elokuvajulisteessa... Kaufman itse näyttele mainion päähenkilön vanhempaa eh aikuisempaa versiota - myös balleriinahamonen ja verkkosukkikset jalassa... Herran alter ego ruipelo rillipää Arbie ( Jason Yachanin, mm V/H/S) myös tässä kuten Toxic Avenger filkassa tarttuu moppiin ja pukeutuu tutuun - tuttuun tapaan... Rallit ovat mainiota. 


Linkkejä:
Poultrygeist: Night of the Chicken Dead (2006) - IMDb


Poultrygeist - Night of the Chicken Dead. Lloyd Kaufmanin elokuvien elokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti