lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kesä ja kauhu soppii yhteen: Night Visions-kauhuja kolme kympilä. Murder party, Incident, Violent kind, Hush, Cold Sweat

Ennen vanhaan 80-luvulla kesällä tuli yksi kauhuelokuva per viikko, lähinnä
Hammeria, ihanaa. Oli kyllä videonauhurit keksitty, mutta mökillä ei edes sähköä.. Oi tuota Luovaa aikaa!
- Hush 2008 IMDb
- Living dead girl - ohjaaja on nyt taas halkoteillä kun yrittää kartoitta naisen seksuaalisuutta, mutta vampyyrielokuvana täytyy nähdä, vaikka näyttelijöiden ja maskerajien taidot ovat jossain muualla. Koko budjetti näköjään käytetty linnan vuokraan. Tyrmät ovat uskomattoman komeat. Kuriositeetti. Kansi antaa ymmärtää, että kyseessä on uusi nainen häkissä -kauhu, mutta vanha vampparihan John 5 ja Griffin Boicen käsialaa:
tämä. Sitten päädyin useamman mutkan kautta Anton La Veyn haastatteluun ja Rob Zombien Lords of Salem elokuvan hypnoottiseen musiikkiin joka on
- Kirjablogissani Rob Zombien romaani Salemin kirous
- Incident 2011, ohjaajana Alexandre Courtès IMDb       
aivan kuin Jack White olisi cameona ;) Tämä on hyvin musiikkivideomainen elokuva, ja näkee tekijän laajan taiteen tuntemisen; vihdoinkin pitkätukkainen Rupert Evans on kokki, joka hohtaa kauniin barokin tulenloimun valossa öljyttynä, alastomana ja sidottuna - vankimielisairaalassa.
Night Visions info: Alexandre Courtes: THE INCIDENT (USA/Ranska/Belgia 2011) " Ranskalainen esikoisohjaaja Alexandre Courtes iskee suoraan palleaan äärigraafisella näkemyksellään painajaismaisesta kapinasta pohjoisamerikkalaisessa vankimielisairaalassa. "

The White Stripes - Seven Nation Army 

erityisen hieno musiikkiviideo, Alexandre Courtes ohjasi, totta kai. Seven Nation Army veisu englanninkiel wikissä
Alex and Martin englanninkiel wikissä
Alice in Chains viideo ja making of ovat myös hienoja.
- Violent kind, 2010 IMDb varsinainen pärinäfilmi, jossain Evil Dead, Manaaja ja Teksasin takamailla, Partner käsillä :)


Ja eilen tuli telviisorista taas kerran Kellopeliappelsiini. Ihastuttava Malcolm McDowell näytteli itsensä tärviölle. Ja historiaan. Olipa kerran - Kellopeliappelsiini doku taitaa pyöriä vielä Teemalla nyt kesäkuussa.

Ja lisää Night Visions tarjouksia: Lab of Madness: Murder party! Varsinaista taidetta! Never mind the Pollock´s!! Lab of Maddness: CRABWALK linkissäJa nitroglyseriininä pohjalla: Cold Sweat. Ei tippa tapa
Lisäksi: Presence kummituselokuva ja H.P.Lovecraftin Kuiskaus pimeässä - jos tämä ei ole 100% Lovecraftia niin mikä sitten on. Taustatiedot tuntuvat olevan itsensä Herran kehittämät ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti