perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ryan Gosling: Place Beyond the Pines

Ryan Gosling - vihdoinkin suuressa roolissa
Olen seurannut klopin näyttelemistä Believeristä ja Numeromurhista lähtien.. Tai, no, tunnustetaan - Young Hercules sarjasta lähtien, he he... Barbet Schroeder on eräs lemppariohjaajistani Barbet Schroeder IMDb Ohjauksiaan: Barfly, Numeromurha, Nuori naimaton nainen, sekä tietysti legendaarinen Maîtresse (1975), joka kuuluu kaikkien suomenmestareitten aloituspakettiin - jos ymmärrätte mitä tarkoitan.. Katsoin filmin elokuva-arkistossa, ja hupaisaa oli - "normaali" pääroolin vetäjä Depardieu piti koko ajan jousut jalassa.. Maîtresse IMDb kuvat linkissä Triviaa leffassa näyttelevien pariisilais-masokistien taustoista .

Mutta palatakseni Ryaniin: Ryan Gosling IMDb linkissä   .
Elokuviaan joista pidän: Place Beyond the Pines, Drive, Fracture - murtumaton, Stay, The Notebook - Rakkauden sivut ( ohjaajana Nick Cassavetes ), Numeromurha, Slaughter Rule, The Believer, Remember the titans - titaanien taistelu ja Young Hercules..
Eilen katsoimme upean uuden elokuvan Place Beyond the Pines, joka nostatti pintaan kaikenlaisia tunteita... Alussa tuli kauhea tupakanhimo - kameran lähikuvassa siis tupakka-aski tungettuna pääosanesittäjän housuihin... Nicolas Winding Refn: Drive, 2011, oli yllättävän hyvä ostos Lontoosta 3£, mukanana ekstroissa kiinnostava ohjaajan Nicolas Winding Refnin haastattelu. On ihanaa, että oikeat ihmiset pääsevät tekemään elokuvia ;) ettei kaikki ole surkeata kertakäyttömäiskettä. Vauhtia, väkivaltaa, ahdistusta ja suuria tunteita voi käyttää kun esitetään, kuinka päähenkilö joutuu pinteeseen. Mitkä ovat vaihtoehdot. Mitä asettaa vaakakuppiin. Enää roisto ja poliisi -leikki ei ole entisellään, vaan ollaan harmaalla alueella, jolla pärjää se jolla on suurempi asevarasto, vähiten moraalia tai kyky katsoa muualle.
.


Place Beyond the Pines Official Trailer #1 (2013) Number of the Beast.. ;) ¨

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti