sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Planeetta ohittaa Maapallon. Ohittaako???

Sininen planeetta Melankolia lähestyy uhkaavasti Maata. On Teeman leffafestivaalit.  Melankoliassa ihastuttava Udo Kier näyttelee varsinaista weddingplanneria... Samaan aikaan taivaalla tapahtuu... Katson Julie Delpyn ihastuttavaa elokuvaa Le Skylab eli Ranskalainen viikonloppu. Taivaalta on tippumassa ties mitä avaruusromua. Parasta leffassa oli kun diskossa teinit sanoivat, että disko on paskaa, tanssitaan punkkia! Ihanaa nuoruuden kuvausta, mutta myös vanhuuden ja ranskalaisen fasismin.
Amageddon filkassa pannaan halvalla Greenpeacea. Voi hellanlettas, kantsis Brucen ja muiden öky-örmyjen käydä vähän putinilaisessa siis fasistisessa ja sadistisessa vankilassa vähän oppimassa. Kevennyksenä ufo-filkka Paul.


 " Euroopan avaruusjärjestön Rosetta-komeettaluotain viuhahtaa Maan ohi perjantaina 13. marraskuuta" linkissä          Meistä höpöimmät pelkäävät maailmanloppua... Lars Von Trier making Nazi comments at the Cannes Film Festival Udo Kier näyttelee varsinaista weddingplanneria... "(29.11.2013) ISON yllätti tutkijat selviytymällä sittenkin Komeetta ISON löi ällikällä tutkijat selviytymällä Auringon ohituksesta. Tutkijat lähes kaikkialla maailmassa ehtivät jo todeta komeetan ytimen hajonneen. Osa ytimestä selviytyi kuitenkin ohituksesta ja... /uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/ison-yllatti-tutkijat-selviytymalla-sittenkin.html (29.11.2013) Komeetta ISONin ydin kärsi pahoin Auringon ohituksessa [Päivitetty 29.11. klo 10.13] Luotain- ja satelliittihavaintojen perusteella vaikutti yöllä siltä, että komeetta ISON on suurimmaksi osaksi tuhoutunut. Nasan asiantuntija piti mahdollisena, että sen ydin halkesi... /uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/komeetta-isonin-ydin-karsi-pahoin-auringon-ohituksessa.html (12.11.2013) GOCE-satelliitti putosi lähelle Etelä-Amerikan eteläkärkeä Euroopan avaruusjärjestön GOCE-satelliitti tuhoutui ilmakehässä kello kahden jälkeen Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Putoamisalue oli Etelä-Atlantilla ja sijaitsi... /uutiset/kantoraketit-ja-satelliitit/goce-satelliitti-putosi-lahelle-etela-amerikan-etelakarkea.html (07.11.2013) GOCE-satelliitti putoaa viikonvaihteessa Euroopan avaruusjärjestön GOCE-satelliitti putoaa viikonvaihteessa. Todennäköisin putoamispäivä on sunnuntai. Eilen keskiviikkona satelliitin radan matalin piste oli 183 kilometrin ja korkein piste 191 kilometrin... /uutiset/kantoraketit-ja-satelliitit/goce-satelliitti-putoaa-viikonvaihteessa.html " nämä linkissä

Goce-satelliitti tippuu yön aikana Maahan | Kotimaa | Kaleva.fi linkissä
Uusi ennuste: Goce-satelliitti lentää Oulun yli kaleva linkissä: "Goce-tutkimussatelliitin lentorataennuste elää koko ajan. Lauantaina kello 13 aikaan ennuste näyttää, että satelliitti tulee maanantaiaamuna lentämään suoraan Oulun yli. Satelliitti saapuu Suomeen koillisesta ja ohittaa ensin Sodankylän ja Rovaniemen niiden itäpuolelta. Oulun taivaalle se tulee Yli-Iin suunnalta. Oulun kaupunkialueen ylle saapuessaan satelliitti ylittää Kuivasjärven ja Linnanmaan edeten Koskelan, Hietasaaren ja Nuottasaaren yli kohti Kempeleenlahtea. Sen jälkeen matka jatkuu Liminganlahden yli kohti lounasta Jokilaaksojen alueelle. Ennusteen mukaan satelliitti lentää Suomen yli parissa minuutissa. Oulun kohdalla satelliitin arvioidaan olevan kello 8.52 maanantaiaamuna. Goce on Euroopan avaruusjärjestön ESA:n käytöstä poistettu tutkimussatelliitti, jonka odotetaan tulevan Maahan todennäköisesti sunnuntaina tai maanantaina. Koska satelliitin nopeus on 400 kilometriä minuutissa, sen putoamispaikkaa on mahdoton ennustaa. Satelliitit hajoavat ilmakehässä, ja yleensä enintään 250 kiloa satelliittiromua päätyy maan pinnalle. Yksittäiset kappaleet painavat enimmillään joitakin kymmeniä kiloja. Satelliitin kappaleet leviävät sata kilometriä pitkälle ja muutama kymmenen kilometriä leveälle vyöhykkeelle."
Suosittelen näitä filmejä 2013-hama tulevaisuus: näitä olen katsonut viime päivinä, Bergmanin videokirjastosta tullee nyt teemalla sarja, katson myös kolme filmiä päivässä kuten Bergman, suunnilleen, ja kaksi kauhuelokuvaa päivässä kuten Alice Cooper 80-luvulla: The Dreamers kertoo Bertoluccin muistelemana ja amerikkalaisin ulkopuolisin silmin ( ihastuttava Pitt ) Euroopan hullusta vuodesta 1968, elokuvahulluista ja kauhukakaroista, jotka ovat kuin Cocteaun kiikkerästä kynästä... syyskyysta joulukuun alkuhun olen katsonut valtavasti elokuvia, on ollut Night Visions Maximum Halloween elokuvafestivaalit johtotähtenään uniikki Udo Kier, sekä Rakkautta ja anarkiaa -festivaalit. Mainiota. Olen ostanut edullisia elokuvia 0,50€ alkaen. Hassua kyllä tämä leffalista alkaa 1960-luvun uuden ihmisen unelmoinnista vapaudesta ja seksuaalisesta vallankumouksesta ja päättyy maailmaloppuun á la Lars von Trier, ja destruktiiviseen extreme-matkailuun Tsernobyliin. Ja kotomaiseen leffaan - jota ei löydy täältä ryöstöviljeltynä: Valkoinen kääpiö elokuvassa Pohjoisen jäämeren alueella tapahtuu ydinkatastrofi, kaksi kuukautta ensi-illan jälkeen tapahtui Tshernobyl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti