keskiviikko 1. toukokuuta 2013

10 eurolla 5 dvd:tä: Fassbinder: Martha, Kiertotie ( Detour, film noir ), Kunniaton (Infamous), Ernst Lubitsch: Onnemme on vaarassa, The Great Flamarion (Erich Von Stroheim)

Ärkkäri myi viisi klassikkoa hintaan 10 €, edullista, mahtava paketti screwball-komediaa, film noiria, aueteuria, Kylmäverisesti.

Fassbinder: Martha, 1974 IMDb,
Ernst Lubitsch: Onnemme on vaarassa, (That Uncertain Feeling) 1942, IMDb,
Ernst Lubitsch IMDb
: Detour, Kiertotie, 1945, IMDb,
: Suuri Flamarion (1945)  Suuri Flamarion , parasta: Erich Von Stroheim .
Kunniaton (2006)
aivan, kannattaa sijoittaa 10 euroa Fassbinderiin, film noiriin, släpstickiin tai screw ball komediaan, vai olikohan tämä sänkykamarafarssi ja vekkuliin Truman Capote elämänkertaan, Kylmäverisesti..


MARTHA (1974) - 720°
Ann Savage Discusses Detour
Onnemme on vaarassa (1941) "That Uncertain Feeling"
The Great Flamarion sample
THE GREAT FLAMARION - Erich Von Stroheim. Mutta Kunniaton eli Infamous kyllä pesi mennen tullen Capoten, ja kestää monta katsomiskertaa, siinä on outo, energinen ja postiivinen vire, ja Toby Jones on vuoden paras näyttelijä, ja erityisen upeea työtä tekee seisomis-asennoillaan jotka ovat kuin suoraan kreikkalaisilta patsailta... Myös huivien käyttäminen ja köyttäminen on erinomaista... .Infamous (2006) - Truman Capote on Humphrey Bogart - Toby Jones .

Lee Pace on tuttu ihanasta Pushing Daisies sarjasta, jossa kysyttiin, onko sinulla kaulin taskussa, vai oletko iloinen minut nähdessäni... Daniel Craig taas oli hieno Hanif Kureishin aina kiinnostavissa töissä tällä kertaa filkassa The Mother, mutta Sylvia Plath filmatisoinnissa esitti niin vistoa miestä että.  No oikeassa elämässäkin runolija Sylvia Plathin puoliso oli niin visto että.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti