sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Austenland. Kylläpä oli ihana elokuva! JJ Feild. Jennifer Coolidge.

Oikeita miehiä ei ole kuin fiktiossa ;) vai miten se menikään. Ihana JJ Feild on mukana, tuttu myös muista Austen -filmeistä, joita dikkaan... eritoten Northanger Abbey eli Neito vanhassa tornissa, jota rakastan sellaisenaan sekä gotiikan parodiana. Myös Jane Austen aikoinaan parodioi romantiikan ja seikkaulun kaipuuta... Mitäköhän ajattelisi nyt kun tekstejään uusitaan ja pyöriteään jatkuvalla syötöllä... Ei aika entinen kai koskaan palaa... Myös Lost in Austen oli ihana sarja, mini sarja.
Minun austemania ja darcystely on pysynyt aisoissa, mitä nyt joka joulu katson puoli päivää Ylpeys & ennakkoluulo minisarjaa jossa Darcynä on Colin Firth, joka kerran astui ravintolaan jossa istuin, mutta näki takaraivoni niin juoksi pois. Ehkä arvasi intoni ;)
      Herra Feild oli myös Muskettisoturit sarjassa joka pyörii Areenalla. Mitä tapahtuu kun addiktioni pääsevät valloilleen? Entä kun pääsee toteuttamaan unelmiaan Austenlandiin? iiik! En muista oliko tämä Rakkautta ja anarkiaa -festivaaleilla, vai Palsternakka-festivaaleilla? Sundancen leffafestareilla pidettin ainakin hauskaa. Jennifer Coolidge on täysin pitelemätön vulgärinä amerikkalaisena pinkkinä nymfomaanina, joka ei meinaa pysyä uhkeissa korseteissaan... mutta hänhän oma kasanut matkastaan Austenlandiin platina-tasolla ;) Keri Russell on sopiva seinäruusu ja lukutoukka, joka kumma kyllä hakeutuu toistuvasti heinälatoihin ja.... Coolidge oli Narnia-parodian valkonaamainen narttu, ja Lemony Snicketin surkeiden sattumuksien sarja filkassa hän on yllätys, yllätys valkonaamainen nainen.. Suureellinen Jennifer on ollut myös sarjoissa Sinkkuelämää, Rude Awakening ja filkassa Zoolander. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti