sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Bong Joon-ho: Snowpiercer. Tilda Swinton: Edward II. Sally Potter: OrlandoKylläpä katsoin hyvän elokuvan. Tilda Swinton on erinomainen kuten aina. Onko hän Rautarouva, David Bowie, punkin keksijä Malcolm McLaren vai kuka? Kaikkia heidäön ilmeitään olin näkevinäni.. Muuten tämä elokuva on sellaisia joita ihminen rakentaa päässään valmiimmaksi tsm Bong Joon-ho: Snowpiercer, 2013.

Tilda Swinton on tullut tutuksi tykkäämistäni elokuvista useammalla vuosikymmenellä:

  • Orlando hämmästytti, Female Perversions kummastutti, Edward II  aivastutti - minula taitaa olla se kadella VHS-.kasetilla. Ostettuna.
  • Adaptation – minun versioni laajensi tajuntaa tarinankehittelijänä, Poikani Kevin järkytti, 
Ja onhan hän taide- ja indie-elokuvien ( Burn After Reading, Thumbsucker   ) lisäksi häärinyt valtavirran kasamagneeteissa kuten Beach, Constantine,Vanilla Sky, ja Narnia.

Köyhyyden vuoksi minulla on vielä näkemättä:  Grand Budapest Hotel ja Only Lovers Left Alive. Mutta minulle elokuvat eivät vanhene. Kuten eivät kirjatkaan. ERityisen kovasti haluan Conceiving Ada koska olen byronmaanikko ;)Tilda Swinton   IMDb

Sallypottercom   jossa films: Mies joka itki, Orlando. Mukana myös lyhyelokuvia ja kokeellisia filmejä. Dokementteja. Performansseja! Projekteja!

Sally Potter on eräs lempparitaiteilijoistani. Siksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti