perjantai 12. syyskuuta 2014

Taatusti tuore supersankari: Blubberella; Lindsay Hollister, Clint Howard, Uwe Boll

Pääosassa Lindsay Hollister, joka on piristävä lisä anorektikkojen jälkeen, mutta olisi voinut olla hulluttelevampi, burslekimpi, välillä hirviö... Punamustat uhkeat goottikorsetit ja muut tummanpuhuvat vermeet - upeita. Ja mitä pahaa sanottavaa on sankarista joka käy taistoon konekivääri kädessään ja toisessa hattara. Pinkki.  
      Parhaimmat replat saa natsitri Doctor Mangler eli Clint Howard. Ohjaus: kirjallisuustieteen tohtori Uwe Boll, eräs huonoimpia ohjaajia ajallamme jonkun käyrän mukaan... Ei veikkosten se minuun vaikuta.  Uwe näyttelee filmissään hitleriä. Elokuvan olisi voinut tehdä  paremminkin, ja osittain lähestyimme varhaisen John Watersin hulluutta / luovuutta. Näyttää että Bloodaraynen 3. osa - joka on tietty Third reich - on [kuin] Blubberella, vain pääosan esittäjä on eri. Blubban ekstroissa vilahtaa välillä Bloodrayne: The Third Reich -klaffi. Mutta en koskaan ole välittänyt klafivirheistä. Taatusti loukkaava elokuva, joka ei ole kovin kosher.

Uwe Boll wiki : "Troma Entertainmentin Lloyd Kaufman on kehunut Bollin "itsenäistä henkeä" ja arvellut hänen joutuvan kärsimään kohtuuttomasti, koska ei työskentele suurille Hollywood-studioille"
Uwe BollIMDb
Blubberella IMDb
Pääosassa Lindsay Hollister  IMDb tänä vuonna olen nähnyt häneltä mm: Some Guy Who Kills People  ja aiemmin mainiossa häijyssä sarjassa Suositut , vielä näekemättä on Breaking Fat Tv sarja, joka on hänen käsikirjoittamansa 2013-2014 ja ohjaamansa 2013, tuottamansakin.
mutta parhaimmat replat saa natsitri Doctor Mangler eli Clint Howard
Clint Howard  IMDb: mm The Lords of SalemHalloween 2007 Doctor Koplenson ja Doctor Manglerin roolia hän vetää sekä filmissä
Bloodrayne: The Third Reich kuin myös tässä Blubberella IMDb. Hauskinta kun William Shatneriä grillataan - ei kannibaalielokuvassa vaan komediassa: Comedy Central Roast of William Shatner jossa hän toistaa roolinsa Balok. Sekä herkullisessa oman aikansa naurettavassa yliseksualisoidussa dekkarikuvauksessa Silkkiä ja luoteja. Ja tietty töllön länkkäreissä: Virginialainen , Bonanza 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti