sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Traagisen hotti arpinaama Gaspard Ulliel: Montpensierin prinsessa

Olen ihmetellyt miksi hauskoissa fäniviideoissa, missä kuolataan hottiksia ja könsikkäitä, niin nämä viideoiden koostajat, tekijät laittavat ääninauhaksi aivan hirveätä kertakäyttöjumputusta. Oikeinpa koskaan ei ns. musiikki yllä kohteen tasolle. Saiturin pörsissä myytiin halvala dvd-elokuvia: 9 dvd.n itse valitzemani satsin ostin yhteensä 15€, jossa oli sisällä 13 leffaa, kun kaksi dvd.tä sisälsi kolme filkkaa. Jos tässä perehdyn vain satsin historiallisiin pukudraamoihin.. Mukana menossa myäs Lambert Wilson ( Dante 01, Matrix 2-3, Arkkitehdin vatsa ) joka sopisi myös vampyyriksi erinomaisen luustonsa ja mittavan nenänsä ansiosta. Hän on syystäkin: Flawless :)


La princesse de Montpensier IMDb

      on oiva ja pitkä pukudraama jossa sankarittaren puvut on sävytetty täsmälleen oikein hauraan oranssin värisiin hiuksiinsa... Ja kaikki miehet häntä palvovat, mutta sankaritar Marie haluaa opppia kirjoittamaan!
      Traagisen hotti arpinaama Gaspard Ulliel: Montpensierin prinsessa, 2010. Tuttu myös elokuvista Susien klaani ja Nuori Hannibal... Gaspard Ullielin hahmo kiinnittää huomion hyväilyllään - harvoin sitä katsoja tuntee, miten kevyesti, kaipaavasti tai miten fyysisesti, sähköisesti kosketus vaikuttaa...
     Hän saa leffassa jopa uuden arven, ja on pitkine hiuksineen suurena taistelijana paljon kiinnostavampi kuin oma leuaton pikkumainen aviopuoliso joka kuulostaa eunukilta.

   lainaus Levykauppa Äxästä: " Samaan aikaan kun katoliset ja hugenotit sotivat raivoisasti keskenään 1500-luvun puolessavälissä, alkaa nuoren, kauniin aristokraatti Marie de Méziéresin ja tyylikkään Henri de Guisen orastava rakkaustarina. Korviaan myöten rakastunut pariskunta suunittelee menevänsä naimisiin, mutta Marien isällä on muita suunnitelmia ja hän lupaa Marien käden tämän serkulle, Montpensierin prinssille "  linkissä
Henri Guise wikissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti