maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kuningatar Margot! Verinen, intohimoinen, goottilainen: Vincent Perez ja Isabelle Adjani. Pärttylinyön verikosto!

Tämä on eräs suosikkileffani 90-luvulta. Ehkä silloin oli enemmän aikaa..  Aikajana: 24.08.1572: Massacre of St. Bartholomew. Eli upeasti suomeksi: Pärttylinyön verilöyly... wikissä Pärttylinyön verilöyly
     Isabelle Adjani on huikea Kuningatar Margot! Mukana myös ihana Vincent Perez! vuodelta 1994. On mukana myös könsikkäitä elokuvista Korkeat korot ja  Suspiria (   ),  Morsian pukeutuu mustaan sekä Betty Blue ja Tyttö nimeltä Nikita ( )  ;)  mutta :lla on niin hirveä parta ja kampaus, että alkaa kohta naurattaa ;) apropoo Auteuil antaa tässäkin oraalista nautintoa vastaanottavaiselle naiselle ( ) kuten siinä toisessakin filmijulisteessa, joka jostain  syystä helsingin sanomat oli nostanut kuvaksi jutulle " onko elokuvissa liikaa seksiä " tai olio  ulkona liikaa selksiä - tai vastaavaa, jota pähkäiltiin feministien joukossa, että kuka ääliö tuollaisen kuvan on valinnut, jossa nainen oikeasti nauttii.. olikohan kyseessä filkka Seuralainen (1999) wikissä?Levykauppa Äx:ssä.  En enää muista. 


Vincent Perez IMDb:ssä:
Kuningatar Margot
Vapaamieliset
Crow II: enkelten kaupunki
Kadotettujen kuningatar
Indokiina 
Cyrano de Bergerac
Fanfan la Tulipe

Arn - Temppeliritari
Arn (TV minisarja )

Isabelle Adjani IMDb:ssä:
Vuokralainen
Nosferatu - yön valtias
Pirulliset
Kuningatar Margot


    Saiturin pörsissä myytiin halvalla dvd-elokuvia: 9 dvd.n itse valkkaamani satsin ostin yhteensä 15€, jossa oli sisällä 13 leffaa, kun kaksi dvd.tä sisälsi kolme filkkaa. Jos tässä perehdyn vain satsin historiallisiin pukudraamoihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti