lauantai 13. joulukuuta 2014

Iron Sky - Syvyyksien tappajat Shock Waves

Lisää matskua: Iron Sky viralliset sivut ironskynet linkissä Iron Sky wikipediassa .
Muuta: oppiaineena fasismi YLE teemalla linkissä . Just nyt.
SVT:n Kobra-ohjelman juutuubissa rehottava hitler-huumori...
Chaplin Diktaattori double cross, Berlin 36, Iron Sky, Kobra hitlerhumor, Laibach, Maanalainen armeija iskee jälleen, Peter Cushing, Rob Zombie, Shock waves, Timo Vuorensola, Udo Kier, Hämähäkkinaisen suudelma, ja mitä vielä:
  Shock waves - eräs suosikkivideoistani, pääosassa ihana Peter Cushing. Eräs suosikkifilmini kertoo kauhun aalloista – monellakin tasolla. Tämä vuoden 1977 tylyn kulttiklassikon Shock Waves ( aka Almost Human , aka Death Corps ) ostin 1980-luvulla suht halvalla videokasettina täysin jumalaisen SS-komentaja Peter Cushingin takia. Cushing on lemppareitani kautta vuosikymmenten ehkäpä siksi, että hän aistillisesti aatelismiehenä ja harmaantuneenakin on kauhussa venyttänyt oikean ja väärän käsitteitä juuri ns. hulluna tiedemiehenä kuten paroni Frankestein, tai van Helsingin roolissa miehenä, jolla on hurja missio: tuhota Dracula parka. Filmi Shock Waves sai suomalaiseksi nimekseen Syvyyksien tappajat, ja se omaa muistettavimman aalloista esiinmarssin… Rainan musiikki oli zombie -elokuvien tuttua humppaa psykompi, ja taatusti ahdistava ja tunnelman jännitystä tiheyttävää musiikkia, josta tuli huono olo. Vaikuttavimmassa kohtauksessa zombie -natsit nousivat yllättäen merenpohjista ja alkoivat kävellä kuin surrealistisessa maalauksessa puhumattomina, tuntemattomina, ei elävinä eikä kuolleina. Ennen nukahtamista pyörii Syvyyksien tappajat.
" lähes inhimillisiä aivopestyjä olentoja " lukee kannessa. Natsit nouseva vedestä. Uudelleen. Minua kylmää.
" KUOLEMATTOMIA ELÄVIÄ? JÄNNITYSTÄ! ELÄVIÄ KUOLLEITA?
VIIHDETTÄ PARHAIMMILLAAN! "
On niin paljon helpompaa katsoa elokuvia, kauhua. Se ei ole totta. Näyttelijät pesevät pois hirviömaskinsa, saavat palkkashekkinsä ja palaavat perheensä pariin tai juhlimaan ankarasti. Vampyyreitä, demoneita, ihmissusia ei ole muualla kuin folkloressa, bestsellereissä ja valkokankaalla. Ja on hirveää lukea jotain keskitysleiriromaania, ihmisen tarinaa, joka on säilynyt leireiltä, tai vain valokuvia tai päiväkirjaa.
SS upseeria näyttelevä ihana Peter Cushing - vanha kunnon Hammerin 50-60-luvun kauhuelokuvien lommoposki van Helsing, paroni Frankenstein ja Sherlock Holmes - Muumion löytävä arkeologi jne.
 Kuolemattomat natsit jatkoivat yhä työtään Karibialla märissä olosuhteissa - ennakoivatkohan ne hauskaa 2000-luvun merirosvoelokuvaa Pirates of Caribbean - the Curse of the Black Pearl jossa pääosassa huseerasi jatkuvasti maistissa oleva Johnny Depp varastaen garderoobin, kultakorut, huivit, kultahampaat, ja hoipertelun Keith Richardsilta, Andy McCoylta ja Adam Antilta.
Iron Sky Official Theatrical Trailer [HD] Tuomas Enbuske Talk Show - Iron Skyn Timo Vuorensola paljastaa kuinka hän -- Tanz Mit Laibach Hitler reacts to Kobra - Julkaistu kello 14.03.2013: Hitler reagerar på SVT's Kobra om Hitlerhumorn. - Käärme syö häntäänsä?? SVT:n jumalaisessa Kobra-ohjelmassa paneuduttiin taannoin juutuubissa rehottavaan hitler-huumoriin... Täsä oikea ohjelma: iron Sky alaku Iron Sky Teaser 2 - The First Footage Iron Sky Teaser 3 - We Come In Peace! Iron Sky Official Trailer #2 - Nazi's on the Moon Movie (2012) HD Udo Udo Udo kier Laibach - Under The Iron Sky Sophie Scholl - sankari
  Chaplin Diktaattori, maapallo
Auschwitzin vangit, God On Trial, 2008 löytyy IMDB linkistä erinomaisia näyttelijöitä, uusia, vanhoja.. Hellboy, taisteluni ;)
Lili Werewolf Women of the S.S. (2007) Fake Trailer. Kiss of the Spider Woman - Trailer. Hämähäkkinaisen suudelma - komea rujo teos sisältää pienen natsitarinan... BERLIN 36 | U.S. Trailer. Erinomainen elokuva. Löytyy DVD:nä kirjastosta. Suosittelen. Filmissä käsitellään monta kiinnostavaa asiaa... Shock waves - eräs suosikkivideoistani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti